Edistykselliset ja älykkäät akseliston hallintatoiminnot

Edistykselliset ja älykkäät akseliston hallintatoiminnot

SISU Polar mallistoa kehitetään jatkuvasti jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisen, taloudellisen, laadukkaan ja toimintavarman tuotteen.

 

Etupyörien kääntyvyys

Polar mallistossa on markkinoiden ylivoimaisesti paras kääntyvyys, joka on 48 astetta. Tämä tekee Polarista erittäin ketterän ja takaa luokkansa parhaan kääntyvyyden.

 

Toisen ohjaavan etuakselin painatustoiminto

Ilmajousitettuun toiseen ohjaavaan etuakseliin on saatavilla paineenkorotustoiminto. Toiminnolla voidaan muuttaa auton etuakseleiden painojakaumaa siirtämällä painoa toiselle ohjaavalle etuakselille. Toiminto helpottaa työskentelyä esimerkiksi ahtailla kääntöpaikoilla, missä etuakselia joudutaan viemään pois kovalta tieltä. Painatustoiminto kytkeytyy automaattisesti pois yli 20km/h nopeuksissa ja on suunniteltu käytettäväksi maasto- ja työmaaolosuhteissa.

.

 

Takaohjaavan akselin paineenpuolitus / kevennys

Takaohjaaviin autoihin on vastaavasti lisätty paineenpuolitustoiminto. Tämä toiminto auttaa pehmeissä olosuhteissa ja esimerkiksi ylämäkeen peruutettaessa. Toiminto on aikarajoitettu, joten kuljettajan ei tarvitse huolehtia toiminnon poiskytkemisestä. Kevennystä käyttämällä kippauksen yhteydessä estetään kuorma-auton juuttuminen paikalleen. Vaivattomasti nappia painamalla takaohjaavan akselin paine laskee nopeasti, jolloin pito vetävillä akseleilla lisääntyy ja etenemiskyky on omaa luokkaansa. Takakääntyvän akselin kevennystoimintoa käyttäessä akselipainot eivät ylity missään vaiheessa eikä toiminnolle ole 2. akselin painatuksen kaltaista nopeusrajoitusta.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail