SISU AUTON AJONEUVOTOIMITUKSET VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN VENÄJÄLLE SAAVAT JATKOA

Viime vuosikymmenen lopulla Irkutskin alueelle Ust-Ilimskiin, Siperiaan, karuihin ja vaativiin olosuhteisiin toimitetut runsaat sata Sisu puu-, sora- ja tienhoitoautoa ovat osoittautuneet toimiviksi ratkaisuiksi poikkeuksellisen haastavissa tehtävissä. Nämä 7-akseliset, 80 tonnin kokonaispainolla toimivat ajoneuvoyhdistelmät ovat vastanneet suuresta osasta Ilim Groupin Ust-Ilimskissä sijaitsevan sellutehtaan raakapuukuljetuksista. Ajoneuvoyhdistelmien 24/7-rytminen toiminta on tuottanut joidenkin autojen osalta jo lähes kahden miljoonan kilometrin ajosuoritteen ja matka jatkuu edelleen. Alueella toimivat muut kuljetusyhtiöt ovat luonnollisesti seuranneet tarkkaan näiden Sisujen suoriutumista tehtävistään.

Venäjän taloudellisen tilanteen vakiinnuttua on mielenkiinto vaativissa olosuhteissa työskenteleviin Sisu-ajoneuvoihin kasvanut ja nyt myös johtanut uusiin kauppoihin. Oy Sisu Auto Ab ja Vantage Commerce Pte. Ltd. ovat solmineet sopimuksen raskaiden erikoiskuorma-autojen toimituksesta poikkeuksellisen vaativiin olosuhteisiin Jakutskiin, Sahan tasavaltaan Venäjälle. Tämä alue tunnetaan maanosan kylmimmistä olosuhteista, jossa alimmat mitatut lämpötilat ovat lähes -70 Celsiusastetta ja tammikuun keskilämpötila lähentelee 50 pakkasastetta.

Nyt solmitun tilaussopimuksen mukaisesti toimitettavat Sisu Polar-ajoneuvot ovat jokapyörävetoisia, 8×8-tyyppisiä malminkuljetusajoneuvoja sekä 8×4-tyyppisiä raskaita lavetinvetureita. Sopimuksen arvo on n. 1,5 M€, ajoneuvojen toimitukset tapahtuvat tulevan kevään kuluessa.

Jälleen vireänä toimivat Venäjän vaativat kuljetusvälinemarkkinat ovat Sisu Auton kannalta erityisen mielenkiinnon kohteena. Parhaillaan käynnissä olevilla Vologdan metsäteollisuusmessuilla yhtiö esittelee uutta, Sisu Polar 8×8-tyyppistä tuotetta raakapuun kuljetusten vaativimpaan jaksoon, puiden kuljetukseen metsästä tienvarteen. Myös muiden vaativien kuljetustehtävien asiakkaiden kanssa on tällä hetkellä käynnissä vireää tarjoustoimintaa, jonka odotetaan johtavan uusiin toimitussopimuksiin ensi vuoden kuluessa.

Lisätietoja:

Sisu Auto: Chairman, Mr. Timo Korhonen (timo.korhonen@sisuauto.com) +358 (0) 10 2751

Vantage Commerce: CEO / Director, Mr. Witold Novak (w.now@vantage-commerce.com) +65 6909 3200

Valokuvia jokapyörävetoisesta Sisu Polar –ajoneuvosta löytyy täältä

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail