AVOIMET TYÖPAIKAT: HITSAAJA / METALLIALAN OSAAJA

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote jo vuodesta 1931.

 Liiketoimintamme koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvojen myynnistä, tuotannosta ja tuotekehityksestä sekä kansainvälisistä projektipalveluista. Ydintuotteitamme ovat SISU Polar -kuorma-automallisto ja SISU GTP 4×4 taktinen ajoneuvoperhe. Sisu on vaativien tehdasvalmiiden erikoisajoneuvojen edelläkävijä, joista esimerkkeinä SISU Works-tienhoitoautot, SISU Hybrid sekä modulaarinen ja panssaroitu SISU GTP.

 Sisu Auto työllistää suoraan 70 sitoutunutta alan ammattilaista, jotka toimivat yhteistyössä laajan kotimaisen sekä globaalin alihankinta- ja yhteistyöverkoston kanssa. Sisu Auton tehdas ja tuotekehitys sijaitsevat Karjaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Helsingin ja Turun suunnasta.

Haemme nyt tuotantoon vakituiseen työsuhteeseen HITSAAJAA / METALLIALAN OSAAJAA

Odotamme sinulta ennen kaikkea halua ja kykyä oppia uutta. Työ vaatii hyvää kommunikointitaitoa, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuullisuutta työtehtävissäsi.

  • Metallialan osaaja vastaa mm. runkopalkkien valmistukseen liittyvistä metallitöistä, erikoistuotettujen runkorakenteiden ja vahvikkeiden valmistuksesta, hitsattavien rakenteiden asentamisesta runkoon jne.
  • Työtehtävien menestyksekäs hoitamisen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta metallialalta. Kokemus kuumilla oikaisusta/liekkioikaisusta katsotaan eduksi.
  • Osaamisen mukaan mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja valmistaa rakenteiden koe-eriä.

Suomenkielen osaaminen on välttämätöntä, muu kielitaito katsotaan eduksi. ATK-taidot ja ymmärrys/mielenkiinto ajoneuvoja tai ajoneuvoalaa kohtaan sekä aikaisempi vastaava työkokemus katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si  akseli.myllari@sisuauto.com

Teemme haastatteluita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.