Harteikkaampi SISU Hauler Vuorsola Oy:lle

Harteikkaampi SISU Hauler Vuorsola Oy:lle

Sisun tuorein osoitus asiakaslähtöisestä ajoneuvosuunnittelusta on Vuorsola Oy:n Mikko Vuorsolan kanssa yhteistyössä kehitetty erikoisraskaslavetinveturi. Uuden Sisu Polar Haulerin tekniset massat ovat aivan omassa luokassaan – yhdistelmämassa 300 tonnia ja vetoauton kokonaispaino 72 tonnia.

Auton teknisiin uutuuksiin lukeutuvat mm. nostettavan toisen etuakselin akselipainon säädin, vahvistetut veto- ja työntöpisteet auton edessä ja takana, sekä lisäjäähdytys moottorille ja nestekytkimelle. Lisäjäähdytystä tarvitaan erittäin suurilla yhdistelmämassoilla operoitaessa, kun ajonopeudet ovat hitaita. Hydrauliikka ja sähkövarustelussa on otettu huomioon erikoislavettien asettamat vaatimukset. Sisu Hauler on varustettu säätötilavuushydrauliikalla, mitä hyödynnetään erikoiskuljetuslavettien jousituksen ja ohjauksen lisäksi myös auton lisävesipumpun ja hydraulisen tuulettimen käytössä.

Uusi Hauler täydentää Sisun tehdasvalmiiden raskaiden vetureiden tuotteiston vastaamaan myös kaikkein raskaimpien ja vaativimpien erikoiskuljetuksien tarpeita. ”Tämä on ensimmäinen meille toimitettu auto, mihin voi suoraan pakata kuormansidontatarpeet kyytiin ja lähteä töihin. Olen myös erittäin tyytyväinen tuotteen huippuluokkaiseen viimeistelyyn”, toteaa Mikko Vuorsola tyytyväisenä.

Kuvia Vuorsolan Haulerista löydät täältä

Lisätietoja

Sisu Polar -liiketoimintajohtaja, Petri Kananen, Oy Sisu Auto Ab, puh. 050 468 1232
Tuotepäällikkö, Teemu Puustinen, Oy Sisu Auto Ab, puh. 040 743 8586