HYBRID

 

 

 

 

 

Tehdasvalmis SISU Hybrid on ympäristöystävällisempi tehopakkaus!

SISU Hybrid on suunniteltu sinulle, joka kaipaat maksimaalista suorituskykyä ajotehtävissäsi. Mikä parasta SISU Hybrid tarjoaa kaiken tämän ja paljon enemmän pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja pienemmillä päästöillä.

SISU Hybrid -rinnakkaishybridijärjestelmässä diesel- ja sähkömoottorit voivat toimia erillään tai yhdessä. Sähkömoottori saa energiansa kondensaattoreista, joten lisäteho on käytössä automaattisesti, kun energiaa on ladattuna kondensaattoreihin.  Järjestelmä tunnistaa, kun dieselmoottorin rinnalle kannattaa ottaa sähkötehoa ja liittää sähkömoottorin automaattisesti apuun, tehoa voi myös lisätä manuaalisesti vaihdekepin päässä olevalla PowerTouch -keinukytkimellä. Kondensaattoreihin varastoidaan sähköenergiaa hidastamalla ajoneuvoa sähkömoottorilla. Kondensaattorit mahdollistavat nopean energian varastoinnin ja purkamisen. Sähkömoottorin käyttö on viiveetöntä.

Vaihtoehtoisilla polttoaineilla toimivien ajoneuvojen suurempaa omapainoa kompensoidaan sallimalla hybridiajoneuvoille yhden tonnin suurempi kokonaismassa tieliikennekäyttöön.

Hybridijärjestelmän etuja ovat mm.

  • Äärimmäinen vetokyky jo 0 nopeudesta saakka
  • Pienempi polttoaineenkulutus
  • Pienemmät päästöt
  • Helppo suunnanvaihto keinukytkimestä
  • Liikkeellelähtö ja heijaaminen sujuu helposti sähköä käyttäen

KATSO ESITE