Joulutervehdys

Hyvät Ystävät,

Vuosi 2017 alkaa olla lopuillaan ja hiljennymme jokainen tahoillamme jo Joulun odotukseen.

Meille Sisulaisille ja Sisujen Ystäville tämä vuosi merkitsi taantuman jälkeisen ajan päättymistä ja samalla vahvaa paluuta kotimaan raskaiden, täysien kokonaispainojen ja yli 550 hevosvoiman kuorma-autojen markkinakärkeen, tasapäisenä kilpailijana ruotsalaismerkkien ja sisarmerkkimme, Mercedes-Benzin rinnalle. Erityisen hyvin asiakaskuntamme on tunnustanut sora-, maansiirto- ja tienhoitoautojemme vahvuudet, joka ilmenee näiden käyttötehtävien hyvistä myynti- ja rekisteröintiluvuistamme.

Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet hartiavoimin töitä saavuttaaksemme vankemman jalansijan puusektorin kuljetuksissa käytettävässä kalustossa, mutta rekisteröinneissä tämä ei vielä ole näkynyt toivomallamme tavalla. Uskon kuitenkin, että määrätietoinen myynti- ja markkinointityömme sekä uudet tuoteinnovaatiomme, mukaan lukien edistyksellinen hybriditeknologiamme, tulevat ensi vuoden aikana tuottamaan tuloksia myös tällä sektorilla. Muiden käyttötehtävien osalta olemme hyvin kyenneet saavuttamaan näille asetetut tavoitteet.

Laadukkaaksi, toimintavarmaksi ja asiakkaille tuottavaksi työkaluksi osoittautuneen Sisu Polar –malliston runko on nyt valmis. Malliston kehitystyötä jatketaan myös tästä eteenpäin, jokaisen asiakasräätälöidyn ajoneuvon tuodessa oman panoksensa malliston laajentamiseen. Kehitämme myös jatkuvasti kokonaan uusia tuotteita, joista tulemme kertomaan lisää jo heti alkuvuodesta.

Vahvistunut kotimaantoimintamme on antanut meille aiempaa paremmat mahdollisuudet panostaa myös Sisu Polareiden vientiin. Näistä merkittävimpiä päänavauksia ovat olleet kaivossektorille toimitettavat Sisu Polar Superit sekä todelliseen Siperian kylmyyteen, Jakutiaan, toimitettavat Polar 8×8-sora-autot.

Sisu Polar-toiminnan positiivisen kehityksen taustalla on tinkimätön työ ja päämäärä tuottaa markkinoiden parhaita kuorma-autopohjaisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Me sisulaiset olemme kuitenkin täysin väärä taho arvioimaan sitä miten hyvin tässä työssä on onnistuttu; sen määrittäminen on täysin asiakaskuntamme yksinoikeus. Voimme vain tyytyväisyydellä todeta, että olemme tänä vuonna toimittaneet asiakkaillemme reippaasti toistasataa autoa, yli 60% viime vuotta enemmän, ja että näistä saatu positiivinen asiakaspalaute osoittaa työmme olleen tuloksellista.

Kiitokset Teille, hyvät asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja kaikki sisulaiset, nyt päättymässä olevasta työntäyteisestä vuodesta.

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Timo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail