Siirry Takaisin kauppaan

YLEISET EHDOT

SISU Kauppa

1. Sopimus asiakkaan ja Sisu Auton välillä

1.1. Verkkokaupan ehdot koskevat kaikkia Sisun verkkokaupassa tehtäviä tilauksia.

1.2. Käyttämällä ja/tai tilaamalla tuotteita verkkokaupasta sitoudut noudattamaan tässä sopimuksessa mainittuja ehtoja.

1.3. Tutustu huolellisesti tämän sopimuksen ehtoihin ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassa.

1.4. Hyväksy ehdot rastittamalla kohta “Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi tehdä tilausta verkkokaupasta.

1.5. Sisu Auto pidättää oikeuden muuttaa tai korjata tätä sopimusta tai muita ehtoja ilmoittamatta tästä ennalta. Tilauksiin liittyvät sopimusehdot ovat ne jotka tilaushetkellä ovat voimassa verkkokaupassa.

2. Hinnat, toimituskulut ja saatavuus
2.1. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron mutta eivät toimituskuluja.

2.2. Toimituskulut määräytyvät postin hinnaston mukaisesti, toimituskulut ilmoitetaan tilausta tehdessä kun tilaukselle syötetään toimitusosoite

2.3. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitustietoja ilmoittamatta siitä etukäteen. Teemme parhaamme jotta verkkokaupan tiedot hinnoista ja saatavuudesta ovat oikeita ja paikkansapitäviä. Kaikesta huolimatta saattaa hintatiedoissa joskus olla virheitä tai tuote olla loppunut varastosta.

2.4. Mikäli tuotteen hinta on ilmoitettu väärin (vaikka näppäilyvirheen takia) on meillä oikeus olla toimittamatta tai perua tilaus riippumatta siitä onko tilaus vahvistettu ja maksu jo veloitettu. Mikäli tuotteen oikea hinta on alempi kuin ilmoitettu hinta, veloitetaan alempi hinta ja tilaus toimitetaan. Mikäli tuotteen hinta on korkeampi kuin ilmoitettu hinta, peruutamme tilauksen ja ilmoitamme hintavirheestä ja tilauksen peruuttamisesta.

2.5. Mikäli huomaamme että emme pysty toimittamaan tilausta, ilmoitamme tästä sähköpostilla ja peruutamme tilauksen.

2.6. Mikäli jokin tuote tilauksessa on loppunut varastosta eikä sitä pystytä toimittamaan 30 päivän kuluttua tilauksesta ilmoitamme tästä viivästyksestä ja tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus ja saada hyvitys seuraamalla ilmoituksen mukana tulleita ohjeita. Mikäli tuotetta ei saavu varastoon 60 päivän sisällä tilauksesta, peruutamme tilauksen ja hyvitämme hinnan.

3. Tilaaminen/sopimuksen vahvistaminen

3.1. Verkkokaupan tilaukset on tehtävä verkkokaupan kautta. Osoitteessa https://sisuauto.com/kauppa

3.2. Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa.

3.3. Kun tilaus on lähetetty saa tilaaja sähköpostilla vahvistuksen tilauksesta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Samalla sähköpostiin lähetetään ohjeet maksun suorittamista varten. Maksutapana verkkokaupassa on tilisiirto/ennakkomaksu. Kun tuote on maksettu ilmoitetulle pankkitilille Sisu Auto jatkaa tilauksen käsittelyä. Mikäli jostain syystä emme pysty toimittamaan tilausta ilmoitamme tästä niin pian kuin mahdollista.HUOM mikäli tilausta ei ole maksettu 30 päivän kuluessa tilauksesta niin tilaus hylätään.

4. Toimitus
4.1. Sisu Auto pyrkii parhaalla mahdollisella huolellisuudella käsittelemään ja toimittamaan verkkokaupassa tehdyt tilaukset mihin tahansa oikein ilmoitettuun postitusosoitteeseen Suomessa.

4.2. Sisu Auto pyrkii lähettämään tilaukset niin nopeasti kuin mahdollista ja siinä järjestyksessä kuin ne on tilattu. Tavoitteenamme on toimittaa tilaukset 3-7 arkipäivän kuluessa tilauksen hyväksynnästä/maksusta.

4.3. Kaikki tuotteet ovat Sisun Auton omaisuutta kunnes tilaus on kokonaan maksettu. Tilaus toimitetaan vasta maksun suorittamisen jälkeen..

4.4. Kaikista verkkokaupan tilausten toimituksista on tehty kuljetussopimus. Riski kuljetuksesta siirtyy tässä tapauksessa tilaajalle, kun olemme luovuttaneet tilauksen kuljetusliikkeelle.

5. Verkkokaupan myynnin peruuttamisoikeus
5.1. Verkkokaupan myynnin peruuttamisoikeuden perusteella sinulla on neljäntoista arkipäivän peruuttamisaika (alkaen tilauksen saapumispäivän jälkeisestä päivästä) minkä aikana tilaus on mahdollista peruuttaa ja saada se kokonaan hyvitettyä mukaan lukien toimituskulut. Vastaanottajan laskuun lähetettyjä palautuksia emme hyväksy vaan tuotteet palautetaan lähettäjälle.

5.2. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen ilmoita tästä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [webshop@sisuauto.com] seitsemän päivän tutustumisjakson sisällä. Tuote tai tuotteet palautetaan (palautuslomake liitettynä) kuten esitetty kohdassa 6 minkä jälkeen tuote tai tuotteet hyvitetään30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta kokonaisuudessaan tilille jolta maksu on suoritettu.

6. Palautusehdot
6.1. Peruuttamisajan lisäksi hyväksymme palautukset seuraavien ehtojen mukaisesti. Hyväksymme palautuksena vain käyttämättömät tuotteet. Tämä tarkoittaa että tuote/tuotteet ei saa olla vaurioitunut, likaantunut, pesty, muutettu tai käytetty (muuta kuin kokeiltaessa) ja että alkuperäinen pakkaus, tuotemerkinnät ja tuotelaput ovat vielä ehjiä.

Vialliset, vaurioituneet tai väärät tuotteet: Mikäli tilaaja on vastaanottanut vaurioituneen, viallisen tai väärään tuotteen, hyvitetään tuote tai tuotteet täydestä hinnasta sisältäen toimitus- ja palautuskulut. Täyden hyvityksen saamiseksi on palautus tehtävä 28 päivän sisällä siitä, kun olemme jättäneet tilauksen kuljetusliikkeen toimitettavaksi ja noudatettava alla mainittuja palautusohjeita. Vastaanottajan laskuun lähetettyjä palautuksia emme hyväksy vaan tuotteet palautetaan lähettäjälle.

Muut palautukset: Kaikille muille kuin vaurioituneille, viallisille tai väärin toimitetuille tuotteille, suoritamme tuotteesta tai tuotteista täyden hyvityksen lukuun ottamatta lähetyksen toimitusmaksua ja lähettäjän tulee vastata palautuskuluista. Hyvityksen saamiseksi on tuote tai tuotteet palautettava meille 28 päivän sisällä siitä, kun olemme luovuttaneet tilauksen kuljetusliikkeen toimitettavaksi ja noudattamalla alla mainittua palautusohjetta. Vastaanottajan laskuun lähetettyjä palautuksia emme hyväksy vaan tuotteet palautetaan lähettäjälle.

6.2. Käytettäessä palautusoikeutta, ystävällisesti toimittakaa meille kirjallisesti sähköpostina palautustiedot [webshop@sisuauto.com] ja palauttakaa tuote tai tuotteet meille hyvässä kunnossa viimeistään 28 päivän kuluessa. Sisu-verkkokauppa ilmoittaa teille palautusjärjestelyistä ja toimittaa palautusosoitelapun sähköpostilla.

6.3. Täysi hyvitys suoritetaan 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta (poislukien toimituskulut ja palautuskulut). Hyvitys tapahtuu samalle tilille, jolta alkuperäinen maksu on suoritettu.

7. Maksutavat

7.1. Maksutapana on ainoastaan pankkimaksu/tilisiirto. Tilaus on maksettava ennen toimitusta. Tilaukset maksetaan tilisiirtona Sisu Auton ilmoittamalle tilille.
HUOM mikäli tilausta ei ole maksettu 30 päivän kuluessa tilauksesta niin tilaus hylätään.

8. Velvoitteemme
8.1. Takaamme että kaikki tuotteet, jotka ostetaan verkkokaupasta vastaavat niiltä vaadittuja laatuvaatimuksia.

8.2. Vastuumme verkkokaupastamme ostetuista tuotteista rajoittuu ehdottomasti verkkokaupasta tilatun tuotteen ostohintaan.

8.3. Emme vastaa eikä vastuutamme rajaa: (a) huolimattomuudesta johtuva kuolema tai henkilövamma; (b) petoksesta tai petollisesta toiminnasta; tai (c) tilanteista, joissa vastuumme rajoittaminen, tai rajoittamisen yrittäminen, olisi lainvastaista.

8.4. Me emme ota vastuuta mistään menetetyistä tuloista, menetetyistä liiketoimista, menetetyistä tuotoista tai sopimuksista, menetetyistä ennakoiduista säästöistä, menetetyistä tiedoista, menetetystä toimistoajasta tai mistään epäsuorasta tai suorasta tappiosta tai minkäänlaisesta vahingosta riippumatta miten se on tullut esille tai rikkomuksen perusteelle (mukaan lukien huolimattomuus), sopimusrike tai muu vastaava, vaikkakin ennakoitavissa.

8.5. Mitään näissä ehdoissa mainituista ei ole tarkoitus vaikuttaa lakisääteisiin oikeuksiisi.

9. Tietosuoja

Sisu Autolla on virallinen Rekisteriseloste, josta selviää, miten Sisu Auto käsittelee ja suojaa tilaajan henkilökohtaiset tiedot.

Henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja asetuksen mukaisesti.

Sisu Auton verkkokaupan kautta tehdyssä tilauksessa muodostuu asiakkaan ja Sisu Auton välille asiallinen yhteys, jonka puitteissa Sisu Autolla on oikeus käsitellä tilaajan henkilötietoja.

Tietoja käytetään kuitenkin vain tilauksen toimittamiseen ja käsittelyyn sekä sähköpostimarkkinointiin, mikäli asiakas on sen tilauksen yhteydessä sallinut eikä myöhemmin ole suostumustaan perunut.

Sisu Auto ei kerää henkilötietoja paitsi, jos asianomainen henkilö on vapaaehtoisesti itse luovuttanut tiedot.

10. Värit
Emme voi taata, että toimitettavan tuotteen värit aivan täysin vastaavat verkkokaupan kuvien vastaavia värejä. Värit kuvissa voivat erota tuotteen luonnollisista väreistä.

11. Takuu
Jos tilaamassanne tuotteissa on virheitä, Sisu Auto noudattaa voimassa olevia takuuehtoja. Jos teillä on valituksia selvistä materiaali tai valmistusvirheistä, mukaan lukien vauriot toimituksessa, ystävällisesti ottakaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: webshop@sisuauto.com.

12. Henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, ainoastaan loppukäyttäjille

Ellei toisin ole mainittu, nämä tuotteet ovat ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Tämän sivuston kautta hankittujen tuotteiden kaupallinen levitys tai myynti on kielletty.
Sivuston tuotteet myydään ainoastaan loppukäyttäjille. Tuotteita ei myydä jälleenmyyjille.

13. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirto
Sisu Auto voi luovuttaa sopimuksen oikeutta tai velvollisuutta kolmannelle osapuolelle ilmoittamatta siitä etukäteen.

14. Sähköinen viestintä
Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt, että viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai ilmoittamalla verkkokaupassamme. Sopimustarkoituksessa hyväksyt näiden sähköisten viestintämenetelmien käytön ja hyväksyt, että sopimukset, ilmoitukset, informaatio ja muu käyttämämme sähköinen viestintä täyttää kaikki kirjallisesta viestinnästä annetut vaatimukset.

15. Omistusoikeudet
Kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet, Sisun Auton ja sen kumppaneiden ja tytäryhtiöiden verkkosivuilla ovat Sisun ja sen kumppaneiden ja tytäryhtiöiden omaisuutta. Kaikki verkkosivujen käyttö, mukaan lukien verkkokaupan sivut mutta ei ainoastaan rajoittuen niihin, tai niiden sisältö, sisältäen niiden kopioinnin tai tallentamisen osittain tai kokonaan muutoin kuin henkilökohtaiseen ei kaupalliseen käyttöön, on kiellettyä ilman Sisun Auton myöntämää lupaa.

16. Yrityksen tiedot
Tätä verkkokauppaa ylläpitää ja hoitaa Oy Sisu Auto Ab. Yhtiö on rekisteröity yhtiönumerolla 1749559-9, kotipaikka on osoitteessa Tammisaarentie 45, 10300 Karjaa. Yhtiön alv-rekisterinumero on 17495599

www.sisuauto.com

Yhteystiedot: webshop@sisuauto.com

17. Lait ja oikeudenkäyttö
17.1. Käyttämällä Sisu Auton verkkokauppaa hyväksyt, että Suomen lait ovat voimassa näillä sivuilla ja sovitettavilla ehdoilla ja kaikissa mahdollisissa riidoissa meidän ja tilaajan välillä.

17.2. Mahdolliset riita-asiat liittyen verkkokaupassa asiointiin tai verkkokaupan kautta myytyihin tai toimitettuihin tuotteisiin ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä
Kauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti. Välimiesoikeus on yksijäseninen. Välimiesmenettelyn paikka on Helsinki Suomessa. Välimiesmenettelyn kieli on suomi tai ruotsi.


Siirry Takaisin kauppaan