Metsärahtipäivät 7.10.2017, Laukaan Tupaswilla

 

Olemme menossa mukana kun Metsärahtipäivät järjestetään jälleen Laukaan Tupaswillassa 7.10.2017 klo 12 alkaen! Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko perheelle upealla paikalla Laukaan Tupaswillassa.

Sisulta tulossa näytille 5-akselinen Sisu Polar Carrier (10×4) koneenkuljetusauto ja tehdasvalmis neliakselinen Sisu Polar Timber (8×4) – puuauto.

Carrierissa on mm. tehdasvalmis hydrauliikka- ja sähköjärjestelmä, lisäksi varusteisiin kuuluu 2. akselin painatus ja takakääntyvän akselin paineenpuolitus jolla saavutetaan ylivoimainen etenemiskyky. Carrieriin tarjolla olevat toiminnot tekevät siitä ketterän, suorituskykyisen ja markkinoiden monipuolisimman.

Timber on TurboClutchilla ja Powershift 3 vaihteistolla varustettu tehdasvalmis korkearunkoinen puuauto, jossa yhdistyy erinomainen ajettavuus, maastokyky ja luotettavuus. Sisun kiertojäykkä runko tekee puutavarakuormaamisen käytöstä miellyttävän tukevaa ja tarjoaa markkinoiden parhaan paino/lujuus suhteen.

Sekä Timber että Carrier on varustettu Sisun telivedolla vedonkatkaisun ja hydraulisen telinnoston kera. Hydraulinen nosto mahdollistaa erittäin suuren painonsiirron, mikä edelleen parantaa ajoneuvon liikkumiskykyä ja ketteryyttä.

Nämä autot on räätälöity kuten kaikki muutkin Sisut, asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tule tutustumaan!

Ohjelma:
Päivällä tapahtuma on avoin koko perheelle.
Illaksi järjestetty ohjelmaa aikuisille, johon on erillinen ilmoittautuminen. Tarkemmat lisätiedot tapahtumasta julkaistaan myöhemmin.

Ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa!

 

Lisätietoa klikkaamalla tästä

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail